معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي سمنان، با بيان اين مطلب به ميراث آريا (CHTN) گفت:‌ در حال حاضر بازار صنايع‌دستي از محصولات فانتزي چيني که پر شده در اين زمينه مي‌توان با تبليغات مستمر و برپايي نمايشگاه‌هاي دائمي، از منزوي شدن هنر زيباي ايراني در بازارهاي داخلي و بين‌المللي جلوگيري کرد.

\" سيد کمال موسوي \" افزود: با فرهنگ سازي مي‌توانيم مردم را با رشته‌هاي مختلف صنايع دستي آشنا کرده و آنها را به خريد محصولات داخلي ترغيب کنيم.

وي، در ادامه، با اشاره به هنر سفالگري به‌عنوان نخستين رشته هنري استان سمنان، تصريح کرد: وضع به گونه‌اي است که کوزه‌گري با هنر سفالگري اشتباه گرفته مي‌شود و اين هنر جايگاه خود را در ميان محصولات توليد شده گم کرده است.

وي تأکيد کرد: با تشکيل انجمن سفال، مي‌توان هنرمندان و افراد کاردان در اين رشته را شناسايي و اين هنر را به صورت علمي احيا کرد.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي سمنان افزود: صنعتگران و توليدکنندگان صنايع‌دستي اين استان آگاهي درستي از سليقه بازار و علاقه مشتريان ندارند و اين امر آنها را در فروش محصولات خود با مشکل مواجه کرده است.

موسوي از هنرمندان اين عرصه خواست تا براي معرفي محصولات خود در نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي، که هر از گاهي در استان‌ها برگزار مي‌شود، حضور يابند.

M/R/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386040934